Menu

LUONNONKosmetiikkaTarjoamme useilta eri brändeiltä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä puhtaita, luonnollisia ihonhoito ja -pesutuotteita. Valikoimamme on erikoistunut Patykan sekä BioAroman kosmetiikkaan.


Patyka on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. Estetiikka on saanut inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivuista sekä pienten yksityiskohtien merkityksellisyydestä. Hienostuneisuus on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa – kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt. Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Patyka on ylistys Pariisille, yksityiskohtien estetiikalle ja ennen kaikkea persoonalliselle, inspiroivalle naisellisuudelle. Ei siis mikään ihme, että Patyka on valloittanut monien tunnettujen kaunottarien sydämet aina Gwyneth Paltrowsta Lady Gagaan.


Patyka sisältää kaksi tuotelinjaa: kaikille sopiva Patyka Absolis sekä yli 25-vuotiaille suunnattu Patyka Biokaliftin. Patyka on hoitolasarja


BioAroma on 100% luonnonkosmetiikkaa, käsintehtyjä, yrttipohjaisia, laadukkaita tuotteita ilman säilöntäaineita Kreetalta. BioAroma on kehittänyt 100% luonnollisen kasviperäisen kosmetiikkasarjan, joka perustuu tutkimukseen sekä arkeologisiin löytöihin, tietoon joka on kulkeutunut alueella sukupolvelta toiselle. Perinnetieto yhdistettynä nykyteknologiaan tekee näistä käsintehdyistä tuotteista ainutlaatuisia, eikä kemiallisia säilöntäaineita tarvita.


Myös mm. Acorelle, Attitude, Benecos, Dr. Bronner's, Dr. Hauschka, ESI Aloe Fresh, Faith in Nature, Frantsila, GamArde, Hurraw!, Lavera, Naked Lips, Puhdas+, Saltlife, Tints of Nature, Urtekram, Weleda ja monia muita.


Tuotteet löydät alakategorioista, klikkaa!