Sivustoltamme löydät Heinolassa sijaitsevan Luonnontähti Oy (2008515-2) myymälän valikoimaa. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta valikoimastamme, voit tiedustella löytyisikö se meiltä tai voimmeko tilata tuotteen. Toistaiseksi tuotteiden tilaaminen verkkosivun kautta ei ole mahdollista. Halutessasi voit tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Toimitustavat

Matkahuolto Bussipaketti 5,50€. Lähetykset lähtevät meiltä seuraavaan autoon. Toimitusaika noin 1 arkipäivä. Bussipakettia säilytetään 14vrk jonka jälkeen se palautuu lähettäjälle. Huom. Bussipaketin säilytys toimipisteessä muuttuu maksulliseksi 5 vrk jälkeen.

Huom. Helposti särkyvät lähetykset hinnoitellaan erikseen.

 

Kotiintoimitukset ilman toimituskuluja! Huom. vain Heinolan alueella (max. 10km keskustasta). Toimitus sovittavissa, jopa saman päivän aikana.

 

Meillä ei ole asiakasrekisteriä emmekä säilytä tilaustietoja.

 

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- tai palautusoikeus (ei koske asiakkaalle tilattuja, avattuja, poisto- eikä tarjoustuotteita). Palautuslähetyksen kustannukset jäävät ostajan maksettavaksi. Mikäli kotiintoimitettu lähetys halutaan palauttaa, se tulee itse toimittaa aukioloaikojen puitteissa osoitteeseen Kauppakatu 10-12, 18100 Heinola. Ilmoita palautuksesta aina ensin puhelimitse tai sähköpostiin. Mikäli lähetys jätetään noutamatta, Luonnontähti Oy:llä on oikeus periä tilaajalta kahdensuuntaisten toimituskulujen arvo sekä mahdollinen laskutuslisä. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.