Bodyflex Super Collagen 60 tabl.

Bodyflex Super Collagen 60 tabl.

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Bodyflex® Super Collagen

Kollageenihydrolysaattitabletit

  • Ravintolisä
  • Nivelten ja rustojen hyvinvointiin
  • Peptan® IIm kollageeni – sisältää myös kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa luontaisesti
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
  • Valmistettu Suomessa


Fysiologiset vaikutukset

  • Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia.
  • Bodyflex® Super Collagen sisältää hyvin imeytyvää hydrolysoitua Peptan® IIm kollageenia 500 mg/tabletti. Peptan® IIm kollageeni muodostuu luonnollisista bioaktiivisista peptideistä, jotka on pilkottu vapaiksi aminohapoiksi tai di- ja tripeptideiksi, sekä kondroitiinisulfaatista ja hyaluronihaposta, jotka toimivat synergiassa tehostaen kollageenin vaikutusta ja antaen ravintoaineita nivelille ja rustoille.
  • Peptan® IIm kollageeni imeytyy helposti ja tehokkaasti ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina, jolloin se lisää elimistön kollageenisynteesiä. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon. Peptan® IIm sisältää 55-70 % hydrolysoitua kollageenia eli yhdessä tabletissa on 275 – 350 mg hydrolysoitua kollageenia. Glykosaminoglykaania on 60–125 mg / tabletti, kondroitiinia vähintään 60 mg ja hyaluronihappoa noin 5 mg. Monipuolisen koostumuksen ansiosta annostus on pienempi kuin tavanomaisilla hydrolysoiduilla kollageenivalmisteilla.
  • Kollageenin aminohappokoostumus on ainulaatuinen; vain se sisältää hydroksiproliini-aminohappoa. Tämän aminohapon ilmestyminen verenkiertoon antaa elimistölle merkin valmistaa kollageenia. Elimistö alkaa tuottaa itse kollageenia ja se voi olla mitä tahansa tarvittua kollageenityyppiä. Valmisteen vaikutusmekanismi perustuu siis valmisteen antamaan signaaliin, ei siihen, että se imeytyisi sellaisenaan tai että siitä pilkkoutumisen jälkeen muodostuisi kollageenia. Pilkotun kollageenin aminohappoja voidaan käyttää rakennuspalikoina elimistön oman kollageenin tuotantoon.
  • Peptan® IIm on 2. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti nivelissä, mutta myös ihossa ja luustossa.Ainesosat:

Peptan® IIm kollageenihydrolysaatti (sika)*, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat *Ranska


Vuorokausiannos 2-6 tabl. sisältää:
Kollageenia 1000 – 3000 mg


Annostus:

2 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 6 tablettiin päivässä. Paras teho saadaan, kun annostus on ensimmäisen kuukauden ajan 6 tablettia, ja sen jälkeen ylläpitoannos 2 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan.