C-vitamiini 1000 mg natriumaskorbaatti 200 g

C-vitamiini 1000 mg natriumaskorbaatti 200 g

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Vatsaystävällinen ja vahva C-vitamiini.


C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja


Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.


ANNOSTUS: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


AINESOSAT: natrium-L-askorbaatti. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.


Ravintosisältö 1 mittalusikallinen:

C-vitamiini 1000 mg (*1250 %)

*%vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Valmistettu Suomessa. C-vitamiini ei ole peräisin Suomesta