D3-vitamiini Vit&Min 2000 IU

D3-vitamiini Vit&Min 2000 IU

13,00 €
−24 %

9,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Luonnolliset vaikuttavat aineet:

  • D3-vitamiini
  • Extra Virgin neitsytoliiviöljy


D3-VITAMIINI - ELADIET® - ELÄMÄNTAPA

D3-vitamiini on välttämätöntä vastustuskyvylle, lihaksille ja luustolle edistäessään immuunijärjestelmän, lihastoiminnan ja kalsiumaineenvaihdunnan normaalia toimintaa. Tällä hetkellä D-vitamiinin saanti on alakantissa Suomessa, kuten niin monessa muussakin maassa.


D-vitamiini on mukana luuston rakentumisessa ja ylläpitämisessä. Yksi sen päätehtävistä on auttaa elimistöä käyttämään hyväkseen luuston tarvitsemia rakennusaineita, kuten kalkkia, joka on yksi luuston normaalille muodostukselle välttämättömistä kivennäisaineista. D-vitamiini osallistuu luuston kehitykseen myös edistämällä luun muodostumista ja mineralisaatiota.


D-vitamiini edistää normaalia kalsiumtasoa sekä kalsiumin ja fosforin hyödyntämistä. Sillä on välttämätön rooli elintoimintojen ylläpidossa, fosforin ja kalsiumin imeytymisessä suolistosta, veren kalsium- ja fosforitason säätelyssä ja kalsiumin takaisinotossa munuaisissa.


D-vitamiini vaikuttaa myös normaalin immuunijärjestelmän toiminnan ylläpitämiseen.


Ainesosat:

Extra Virgin neitsytoliiviöljy, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), hapettumisenestoaine (dl-alfatokoferyyliasetaatti [E-vitamiini]).


Vuorokausiannos:................D3-vitamiinia:

0,125 ml (4 tippaa)____________25 μg 500%*

0,25 ml (8 tippaa)_____________50 μg 1000%*

0,50 ml (16 tippaa)__________100 μg 2000%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Huom. Tuotteen parasta ennen -päiväys: 01/2023