Mikroveda Life 500 ml

Mikroveda Life 500 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

MIKROVEDA® LIFE

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka ei sisällä säilöntäaineita, gluteenia eikä sokeria.

Se tukee ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja se sopii hyvin osaksi painonhallintaa.

Mikroveda® Life sisältää tehokkaita maitohappobakteereita yhteensä 33 erilaista maitohappobakteerikantaa. Mikroveda® Life sisältää myös 20 fermentoitua yrtti- ja kasviuutetta, lakkakääpää eli Reishiä ja viinirypäleensiemenjauhetta.

Mikroveda® Life:n maitohappobakteereilla on erityisominaisuuksia: tämän ainutlaatuisen maitohappobakteerien seoksen ”hyvät” bakteerit mm. tuottavat entsyymejä ja vitamiineja sekä puhdistavat suolistoa.

Mikroveda® Life on tehokas vatsan– ja suolistonhoitovalmiste, sillä sen maitohappobakteerit säilyvät aktiivisena myös tuotteen avaamisen jälkeen ja koko käytön ajan.


Ainesosat:

Vesi, melassi, kasviuutteet: ananas, väinönputki, anis, basilika, tilli, fenkoli, mustikanlehdet, vadelmanlehdet, inkivääri, kumina, maarianverijuuri, oliivinlehdet, piparminttu, rosmariini, puna-apila, salvia, rohtoneidonkukan siemenet, lakritsikasvi, viinirypäleen siemenuute ja lakkakääpäuute.


Annostus:

25 ml (n. vajaa kaksi ruokalusikallista) vuorokaudessa sellaisenaan tai veden kera.

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen pvm:ään saakka, avaamisen jälkeen jääkaapissa noin 4 viikkoa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.