Puhdistamo Tripla Aurinko 60 kaps

Puhdistamo Tripla Aurinko 60 kaps

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Puhdistamon Tripla Aurinko on kolmitehoinen ja kokonaisvaltainen aurinkokapseli, joka valmistelee ihosi aurinkoa varten. Kun ihosi pysyy hyvässä kunnossa, voit nauttia auringosta turvallisemmin ja pidempään - ja pääset myös ruskettumaan paremmin. Muista kuitenkin, että kapselit eivät korvaa aurinkosuojaa.

Tuote sisältää kolmea huippulaatuista ja luontaista karotenoidia: beetakaroteenia, lykopeenia ja astaksantiinia. Kapselissa on erityisen runsaasti A-vitamiinin esiasteena toimivaa beetakaroteenia, jonka lisäksi sitä on täydennetty myös biotiinilla ja E-vitamiinilla.

A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina, ja tukee myös monia muita tärkeitä kehon prosesseja kuten immuniteettia. Biotiini omalta osaltaan tukee ihon hyvinvointia yhdessä E-vitamiinin kanssa.

Vegaaninen tuote.


Ainesosat:

Porkkanajauhe, astaksantiini (AstaPure®), luontainen lykopeeni punaisista tomaateista (hernetärkkelys, natriumalginaatti, akaasiakumi), luontainen beetakaroteeni (natriumalginaatti, akaasiakumi, hernetärkkelys), MCT-jauhe (akaasiakuitu), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), D-biotiini. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa


Annotus:

1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.


Vuorokausiannos sisältää:

1 kapseli - 2 kapselia:

Beetakaroteeni 3 mg - 6 mg
A-vitamiiniksi muunnettuna 500 μg - 1 000 μg 62,5-125 %*

Lykopeeni 3 mg - 6 mg
Astaksantiini 2 mg - 4 mg

E- vitamiini 5 mg - 10 mg 41-83 %*

Biotiini 75 μg - 150 μg 150-300 %*

* Päivittäisestä saantisuosituksesta


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Päivittäistä annostusta ei tule ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Suomessa.