Solgar Gotu Kola 100 kaps

Solgar Gotu Kola 100 kaps

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Vahva Solgar® Gotu kola sisältää gotu kolan lehtiuutetta.


Gotu kola on ayurvedinen yrtti, jota pidetään elämänvoimaa lisäävänä. Kuivatut lehdet sisältävät glykosideja ja triterpenoideja.


Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista.

Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu.


Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien.

Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä.

Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.


Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947.

Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia.

98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.


Annostus:

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä


Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Gotu Kola lehtiuute (Centella asiatica) [6mg triterpeeniglykosideja] 100 mg


Muut ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).


Ei suositella raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.