Solgar Green Tea Leaf Extract 60 kaps

Solgar Green Tea Leaf Extract 60 kaps

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Vahva vihreä tee -valmiste
  • Peräisin Camellia sinensis -kasvista
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Gluteeniton, maidoton, Kosher


Vahva Solgar® Vihreä tee -lehtiuute (Green Tea Leaf Extract) -uute sisältää vihreän teen lehtiuutteen lisäksi myös vihreän teen lehtijauhetta.

Vihreää teetä on käytetty Aasiassa ja erityisesti Kiinassa tuhansien vuosien ajan. Vihreä, musta ja oolong-tee tulevat kaikki Camellia Sinensis -kasvista. Vihreä tee on valmistettu lehdistä, joita ei ole fermentoitu, mikä tekee niistä erittäin antioksidanttipitoisia. Vihreän teen lehdet sisältävätkin runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja. Tuotteeseen on lisätty PhytO2X ®-jauheyhdistelmä beetakaroteenia ja askorbiinihappoa ainesosien tuoreuden ylläpitämiseksi.


Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.


Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Vihreän teen lehtiuute (200 mg polyfenoleja).......400 mg

Vihreän teen lehtijauhe............................................100 mg


Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).