Solgar Kissankynsi (Cat's Claw) 1000 mg

Solgar Kissankynsi (Cat's Claw) 1000 mg

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Korkealaatuinen yrttivalmiste
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher


Solgar® Kissankynsi 1000 mg sisältää kissankynsijauhetta (Cat’s claw) kapselimuodossa ja se kuuluu Solgarin korkealaatuisten yrttivalmisteiden valikoimaan.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisistaajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.


Suositeltu annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.


Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

Kissankynsijauhe (Uncaria tomentosa)...........1000 mg


Muut ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvissteariinihappo, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli).