Solgar Korean Ginseng

Solgar Korean Ginseng

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

Solgar® Korean Ginseng sisältää korealaista alkuperää olevaa ginsengjuurijauhetta ja -uutetta.


Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu.


Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien.

Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä.

Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.


Panax-nimiseen kasvitieteelliseen ryhmään kuuluu useita ginseng-lajeja, kuten amerikkalainen ginseng, korealainen tai aasialainen ginseng ja vain nämä tyypit sisältävät vaikuttavia ginsenosideja.

Amerikkalaista ginsengia löytyy koko Pohjois-Amerikan alueelta se ja on kevyempi kuin aasialainen ginseng. Korean ginseng tunnetaan myös punaisena tai aasialaisena ginsenginä ja se on klassinen variantti, jota on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Ginsengiä tuotetaan Etelä-Koreassa, Kiinassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Ginsengin tiedetään auttavan parantamaan keskittymistä sekä antavan energiaa ja elinvoimaa.


Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947.

Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.


Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Korean ginseng (Panax ginseng) juurijauhe500 mgKorean ginseng juuriuute (4:1)


Annostus:

1 kapseli päivässä.

Ei suositella raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.