Solgar nestemäinen E-vitamiini 59.2 ml

Solgar nestemäinen E-vitamiini 59.2 ml

Varastossa
Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Suojaa soluja hapetusstressiltä
  • Tukee vastustuskykyä
  • Luontainen E-vitamiini (d-alfatokoferoli)
  • Sisältää tokoferolisekoituksen
  • Kätevä nestemäinen muoto, joka on helppo annostella
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Gluteeniton, maidoton, soijaton, vehnätön, hiivaton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön


Helppokäyttöinen ja hyvin imeytyvä nestemäinen E-vitamiini solujen suojaksi. Tuote sisältää tehokkaasti imeytyvää ja 100 % bioaktiivista d-alfatokoferolia sekä muita synergisiä tokoferoleja. Tuotetta on kätevä annostella tippapullon avulla.


Nestemäinen E-vitamiini sopii päivittäiseen kauneudenhoitoon joko sisäisesti nautittuna tai paikallisesti ihovoiteeseen sekoitettuna. Ihomme joutuu päivittäin kestämään ilmansaasteiden, kosmetiikan, sään, ilmastoinnin, unenpuutteen sekä vajavaisen ravinnon vaikutuksia. Kiireisen ja urbaanin elämän takia iho voi kuivua, punoittaa, ärsyyntyä tai ikääntyä ennenaikaisesti. Nestemäinen E-vitamiini tarjoaa vapailta radikaaleilta soluja suojaavan vaikutuksen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle.


Tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tokoferolia), joka tutkimusten mukaan on 1,3 kertaa paremmin biologisesti saatavissa kuin synteettiset muodot **.


E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, ja sitä voi luonnollisesti löytää pähkinöistä, pähkinäöljyistä, oliiviöljystä, vihreistä lehtivihanneksista ja avokadoista. Keho tarvitsee tätä välttämätöntä ravintoainetta myös immuunijärjestelmän tueksi. Keskimääräinen ruokavalio ei aina sisällä tarpeeksi E-vitamiinia, minkä vuoksi ravintolisän käyttö voi olla aiheellista.


Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*


Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

** International Journal of Vitamin Research (AM J Clin Nutr 1998;67:669-84)


Pakkauskoko 59,2 ml – E-vitamiinivalmiste

Suositeltu annostus: 0,5 ml päivässä ruokailun yhteydessä.


Aktiiviset ainesosat (0,5 ml):

E-vitamiini (d-alfatokoferoli)101 mg, 839*Tokoferolisekoitus (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Muut ainesosat:
Saffloriöljy, auringonkukkaöljy.